A GGBet egy rendkívül innovatív, biztonságos online kaszinó, ahol mindig kedvező oddsok mellett fogadhatsz. A weboldal szerencsejáték engedélyének adatait alul, középen találod. Ha az oldalunkat választod, akkor mi garantáljuk számodra a tisztességes és biztonságos játékot. Nálunk rengeteg fogadási opció érhető el, mind meccs előtti, mind élő fogadás esetében. Az egyedi oddsos szabadon kombinálható fogadások segítségével az igazi profik számára is izgalmas marad a játék, míg a kezdők számára kifejezetten előnyös oddsokkal rendelkező solo fogadásokat is kínálunk.

Online Sportfogadás

A sportrajongók 24 különböző sportág eseményeire fogadhatnak,sőt az e-sport rajongók is 19 játék meccseire tehetik meg tétjeiket. A fogadások megtehetőek a meccsek előtt, vagy akár élőben is. Az elérhető sportágak között olyan közönségkedvencek vannak, mint a foci, kosár, tenisz és a hoki. Az elérhető bajnokságok között pedig olyan, világszerte százmilliók által követett legendás sportesemény sorozatok, mint a Premier League, La Liga, Serie A vagy a Bundesliga.

Meccs előtti fogadások

Ha úgy érzed, hogy tuti tipped van arra, hogy ki nyeri a meccset, akkor ne habozz pénzzé tenni a megérzésedet! Nálunk mindig kedvező feltételek mellett fogadhatsz! Az odds azt jelöli, hogy nyertes fogadás esetén a tét hányszorosát kapod vissza. Ha 1,4-es oddssal találkozol, az például azt jelenti, hogy a 10,000 forintos nyertes fogadásod 14,000 forint nyereményt fizet, vagyis a 10,000 forintos tét mellé további 4,000 forint a nyereményed. Vesztes fogadás esetén, a különleges eseteken kivéve, elveszted a tétet. A meccs előtti fogadásokra általában a meccs kezdetének pillanatáig, vagy a meccs kezdeti előtti percekig van lehetőséged.

Élő fogadások

Ha csak a játék közben válik számodra egyértelművé, hogy melyik csapat fog nyerni, az internet korában már az sem akadályozhat meg a nyerésben! A legtöbb sportesemény során a játékidő közben is lehetőséged van fogadásokat tenni, élőben, folyamatosan változó oddsok mellett. Az élő fogadásokra általában az utolsó percekig van lehetőséged. Ha élőben fogasz, mindig bizonyosodj meg róla, hogy figyelembe vetted az éppen aktuális oddsokat, mielőtt megtennéd a téteket! Ne habozz sokáig, hiszen ahogy halad előre a játékmenet, úgy egyes fogadási opciók (például félidős fogadások stb. stb.) elérhetetlenné vállhatnak.

Kombinált fogadások

Ha inkább személyre szabott fogadásokat tennél egyszerre több meccsre, nálunk az sem probléma. A számítógép automatikusan kiszámol neked egy tisztességes és kedvező odds ajánlatot, amely mellett szinte bármilyen mérkőzéskombinációra fogadást tehetsz. Értelemszerűen csak a meccs előtti fogadásokból lehet kombinált fogadásokat összeállítani.

Tenisz sportfogadás

A fogadás teniszre Magyarországon a foci és a vízilabda után valószínűleg a legnépszerűbb sportfogadás, a kosárlabdával egyetemben. Nálunk a GGBET oldalán a teniszrajongók az összes neves tenisztorna mérkőzéseire és számos kisebb torna meccseire is fogadhatnak. A fogadások megtehetőek a meccs előtt vagy akár a meccs közben is, sőt a meccsek történéseit akár közvetlenül nálunk is követheted élőben.

Egy tenisz mérkőzés hosszú órákon át is tarthat, így teniszre fogadás esetén ha a meccs közben is jó megérzéseid vannak, akkor tenisz élő fogadás opciókkal tovább halmozhatod a nyereményeket. Nem érdemes azonban túl hamar nyeregben érezned magad, hiszen egy elhúzódó teniszmérkőzés eredménye többször is fordulhat. Ha érdekelnek további tenisz fogadás tippek, akkor bátran keresd fel a GGBET oldalát! Az oldalunkon elérhető számtalan teniszbajnokság közül a legfontosabbak a következőek:

Wimbledon

A világhírű angliai bajnokság története, ami egyben a 4 klasszikus Grand Slam egyike is, egészen 1877-ig nyúlik vissza. A meccseket évről évre tízmilliók követik világszerte élőben. A bajnokság amellett, hogy a világ aktuálisan legjobb teniszezőit vonultatja fel, számos angol és külföldi királyi méltóságot is vonz. A wimbledoni bajnokság győzelmi trófeájának megszerzésével olyan tenisz legendák jutottak el a csúcsra, mint például Novak Djokovic, Roger Federer, Andy Murray vagy Rafael Nadal.

US Open

Az amerikai szabad nevezésű tenisztorna hagyományai szintén többszáz éves múltra tekintenek vissza. Ezt a bajnokságot is már egészen 1881 óta megrendezik. Az angol bajnoksághoz képest ez egy jóval lazább, könnyedebb hangulatú torna, ami sokszor már-már inkább egy fesztiválra emlékeztet. A meccsek között és a szünetekben lemezlovasok zenélnek, a nézőket pedig számtalan kitelepült étel és ital stand várja közvetlenül a pálya mellett. A US Openen rengeteg női teniszező szerzett világhírnevet magának. Többek között a legendás női afroamerikai teniszező, Serena Williams is itt vált igazán ismertté.

Australian Open

Mivel a tenisz fogadás és játék hagyományai az angolszász országokban a legerősebbek, így kézenfekvő, hogy újabb angol nyelvű ország által rendezett bajnokság következik a listán. Bár kétségtelen, hogy ennek a bajnokságnak a presztízse nem éri el az első két bajnokság szintjét, számos világklasszis sportolónak mégis ez a kedvenc versenye. Melbourne csodaszép városa a sporttörténet legizgalmasabb teniszmérkőzéseinek adott otthont.

Összegzés

Nálunk a GGBET oldalán mindig kedvező oddsok mellett köthetsz tenisz sportfogadás opciókat. Oldalunk hivatalosan is bejegyzett kaszinó, amely rendelkezik a megfelelő szerencsejáték engedélyekkel. Amíg nálunk játszol, addig biztos, hogy biztonságban lesz a pénzed és az adataid is. A regisztrációs folyamat rendkívül egyszerű és csak néhány percet vesz igénybe. Mi több, most rengeteg megújult üdvözlő bónusszal is várunk rád! Ha pedig problémába ütköznél, akkor keresd bátran az ügyfélszolgálatunkat 0-24 emailben, élő chaten vagy akár telefonon is. Sikeres fogadást és sok nyereményt kívánunk neked!