Figyelem: Sajnálattal közöljük, hogy ez a bónusz jelenleg nem elérhető. Válaszd helyette az üdvözlő bónusz ajánlatunkat: 1500 EUR + 500 ingyenes pörgetés!

Ha a GG Bet online kaszinót választod, akkor biztos lehetsz benne, hogy mindig a legjobb ajánlatokat élvezheted! Ennek megfelelően, most elérhetővé tettünk egy 15 ingyen pörgetéses bónusz ajánlatot minden újonnan regisztráló játékosunk számára! A GGbet ingyen pörgetések promóció igényléséhez csupán regisztrálnod kell, befizetés nem szükséges hozzá! Az ingyenes pörgetések használatával te is kipróbálhatod az online nyerőgépeket, úgy, hogy közben semmit nem kell kockáztatnod! Az ingyenes pörgetések használatakor a játékhoz a tétet a GGbet biztosítja, a nyereményekből azonban ugyanúgy te részesülsz, mintha a saját pénzedet dobnád a gépbe! A bónusz ajánlat csupán határozatlan ideig érvényes, olvass tovább, és csapj le a bónuszra minél előbb!

 

 

GGbet 20 ingyenes pörgetés a Troll Haven nyerőgépen

Igényeld Még Ma GG bet Ingyen Pörgetések Jutalmakat

A befizetés nélküli ingyenes pörgetések GGbet Casino promóció határozatlan ideig érvényes, így bármikor megváltoztatható vagy visszavonható. Ha biztosra akarsz menni, akkor igényeld még ma! A bónusz igényléséhez kövesd a következő lépéseket:

  1. Bökj rá a főoldal felső részén található “regisztráció” gombra.
  2. Add meg a szükséges adatokat, beleértve egy működő email címet és mobiltelefonszámot is.
  3. Ezzel még nem készült el a regisztrációd. A regisztrációdat még meg kell erősítened. Ehhez szükséged lesz az emailben kapott linkre és az SMS-ben kapott kódra.
  4. Ezek után, amikor az első alkalommal elindítod a Troll Haven slotot, akkor azonnal megkapod a 15 darab GGbet befizetés nélküli ingyen pörgetések bónuszt. Fontos, hogy ilyenkor fel is használd a bónuszt, mivel, ha idő előtt abbahagyod a játékot, akkor a megmaradó pörgetések elvesznek.

A Promóció Feltételei

  • A GGbet ingyenes pörgetések promóciókra az általános felhasználási feltételek vonatkoznak
  • A bónusszal szerezhető nyeremények összege maximum 10,000 forint, akkor is, ha esetleg ennél többet nyernél
  • A bónuszpörgetésekhez a kaszinó 100 forint tétet biztosít pörgetésenként
  • A promóció keretein belül szerzett nyereményekre 3x wager követelmény vonatkozik, amelyet legkésőbb 3 napon belül kell teljesítened.

Troll Haven Internetes Slot Játék

Ez egy 5 tárcsás, 96 százalékos RTP nyereménykifizetési értékkel rendelkező, kezdőknek is ajánlható, egyszerű, de jópofa nyerőgép, amely az északi országok mítikus világába kalauzol. Az északi legendák szerint a hegyek mélyén élő trollok barlangjaikban rengeteg aranykincset halmoztak fel, amelyekből most egy kis szerencsével te is szerezhetsz egy darabot. A játékban a wild szimbólum szerepét a troll alak tölti be. A wild szimbólum egy olyan jolly joker szimbólum, amely bármely másik szimbólum szerepét betöltheti. Amikor a wild szimbólum megjelenik egy hiányos szimbólumkombinációban, akkor az automatikusan kiegészül a lehető legértékesebb kombinációra. A játékon belül nyereményszorzós bónuszkör minijátékok is elérhetőek.

A Troll Haven nyerőgépen a wild mellett scatter szimbólum is megtalálható. Ha sikerül legalább 3 scatter szimbólumot kipörgetned, akkor jutalomként bónuszkörökben részesülsz. A bónuszkörök számát te választhatod ki. Választhatsz több bónuszkört, kisebb nyereményszorzó mellett, vagy kevesebbet nagyobb szorzó mellett. A legmagasabb választható szorzó 10x, míg a legtöbb választható kör 23. Döntsd el a megérzéseid alapján, hogy hogyan érdemes választanod. A játékba a már felsoroltak mellett belekerült egy további extra funkció is. Ez a funkció a dupla vagy semmi. Egyes körök végén lehetőséged lesz eldönteni, hogy megpróbálod-e 50%-os eséllyel megduplázni a nyereményed. Ha élsz a lehetőséggel, akkor azonban ugyanígy 50%-os esélyed lesz a nyeremény lenullázására is. Csak olyankor próbálj duplázni, amikor biztos vagy a dolgodban!