A GGBet számos foci fogadás lehetőséget kínál, így garantált, hogy megtalálod a neked való mérkőzést. A legjobb bajnokságok legnagyobb mérkőzései közül választhat. Sőt, a sportfogadás foci meccsekre ma már nemzetközi szintre emelkedett! A foci fogadás online lehetséges akár Ausztrál vagy éppen Japán mérkőzésekre is.

Premier League: fogadás foci mérkőzésekre

A Premier League a világ legizgalmasabb versenye, és mi az összes futballpiacot kínáljuk hozzá. Mindig akadnak olyan oddsok, amelyek megragadják a figyelmet. Mielőtt egy labdába is belerúgnak, fogadhatsz az egyértelmű győztesre, a legjobb négyre és a kiesőhármasra. Ha pedig már elkezdődött a szezon, minden meccsre 200 futballfogadási piac közül választhatsz.

Fogadhatsz az UEFA Bajnokok Ligájára is

A Bajnokok Ligájára már a torna előtt is kínálunk oddsokat, valamint számos más oddsot a bajnokság teljes időtartama alatt. Vajon ez lesz a te csapatod szezonja? A online fogadás a labdarúgásra sosem volt ilyen egyszerű!

A GGBetnél fogadhatsz nemzetközi mérkőzésekre is!

Lehetőséget biztosítunk nem csak arra, hogy a lehető legtöbbet hozd ki a focimeccs fogadás tevékenykedéseidből, hanem arra is, hogy a nagy nemzetközi bajnokságok mérkőzéseire is fogadásokat köthess kényelmesen, otthonról. Meccsről meccsre követed az Európa Bajnokságot? Akkor az eb fogadás részlegünk biztosan érdekelni fog. Ha pedig célod, hogy az eb sportfogadás helyett a világ legjobbjait kövesd és az ő játékaikra fogadj, természetes, hogy a foci vb fogadás lehetősége nálunk minden igényed kimeríti.

Sportfogadás a GGBet oldalán – fogadj arra, amit szeretsz.

Rengeteg különböző sportág létezik, és bár nyilvánvalóan nem tudjuk mindet lefedni, igyekszünk minél több versenysportot támogatni. Ezek között vannak népszerűbb játékok, mint a futball, a jégkorong és a kosárlabda, valamint kisebb és kevésbé népszerűek, mint a futsal, a röplabda és a kézilabda. A GGBet bukméker ráadásul lehetővé teszi, hogy a kiemelt bajnokságok mérkőzéseire és a kisebb regionális bajnokságokra is fogadhass.

A GG.Bet az elérhető fogadási típusok nagy választékát kínálja. A játéktól függően a leggyakoribb típusok a következők:

  • Győztes és 1×2 – a leggyakoribb típus a labdarúgás fogadás világában, ahol vagy a győztesre, vagy a döntetlenre fogadhatsz.
  • Hendikep – az egyik fél mesterséges előnyt kap, és a győztesre kell tippelned.
  • Total – a végeredményt kell megtippelned, amely a megadott szám felett vagy alatt lesz.
  • Ha azonban az alaplehetőségek nem elegendőek Neked, keress egy számot a kívánt mérkőzés mellett – ott megtalálja az összes elérhető vonalat. Néhány mérkőzésnél ez meghaladhatja a több százat is!

Emellett a GG.Bet támogatja a LIVE-fogadást – a folyamatban lévő mérkőzések az oldal tetején jelennek meg. Megtekintheted a statisztikákat, a fej-fej melletti eredményeket, a bajnokság állását és a mérkőzés idővonalát – mindezt online! Emellett nézd meg az Outrights szekciót is, ha a közelgő bajnokságok végeredményét szeretnéd megjósolni.

Mit kínálunk még?

Sport szekciónkat úgy építettük fel, hogy a lehető legfelhasználóbarátabb legyen – itt a mérkőzéseket játék és időpont szerint rendezheted, a kedvencekhez adhatod, megnézheted a közelgő top meccseket, kezelheted a fogadószelvényedet és megtekintheted az elérhető bónuszokat. Játékosaink kényelme érdekében van egy Statisztikák részlegünk is, ahol több mint 30 mérkőzésről találnak hasznos információkat: itt a csapatokról/sportolókról és a bajnokságokról találnak részleteket.

De miért a foci?

Felmerül a kérdés, hogy vajon miért a foci a legtöbbet nézett, játszott és fogadott sportág? Erre mi nem tudhatjuk a választ, de már generációk óta minden kezdő sportfogadó a focit választja. A fogadás labdarúgásra nagyon egyszerű és noha temérdek sok piac van már egy-egy meccsre, a szimpla kimenetelre való tételhelyezés talán a legáltalánosabb.

A futball fogadás előtt megfontolandó dolgok

A labdarúgás csapatsport, minden csapatot tizenegy játékos képvisel a pályán, beleértve a kapusokat is. A cél nagyon egyszerű – a mérkőzés végén minél több gólt szerezni. Megtévesztő egyszerűsége ellenére minden mérkőzés eredménye rengeteg csapaton belüli és kívüli dologtól függ, ami szinte lehetetlenné teszi, hogy teljes biztonsággal megjósoljuk a mérkőzés kimenetelét. A futballfogadás során azonban növelheted a nyerési esélyeidet, ha szem előtt tartasz néhány konkrét dolgot. Az első és legfontosabb – mindenképpen ellenőrizd annak a bajnokságnak a szabályrendszerét, amelyre a pénzedet feltenni tervezed – például egyes bajnokságokban döntetlen is lehet, míg más bajnokságokban ez nem lehetséges, és a győztes hosszabbításban vagy büntetőpárbajban dől el. Másodszor, mindig tartsd szemmel, hogy mi történik a csapat játékoskeretével – előfordulhat, hogy valamelyik játékos megsérül, és egy másik játékos fogja helyettesíteni, ami jelentősen befolyásolhatja a mérkőzés eredményét. Sok más dolgot is figyelembe kell venned, például azt, hogy a csapatod hogyan teljesített a közelmúltban, és még azt is, hogy hol játsszák a mérkőzést – néha még a hazai pálya is segíthet csapatának, hogy győzzön egy erősebb ellenféllel szemben! A fentieket mind figyelembe kell venni annak eldöntéséhez, hogy a javasolt oddsok tisztességesek-e, és érdemes-e pénzt tenni a mérkőzésre.

Online tippmix fogadás helyett válaszd a GGBet oldalát!

Úgy véljük, hogy fogadási oldalunk minden olyan lehetőséget felkínál a játékosok számára, amelyekkel előnyre tehetnek szert az online sportfogadási piacon. Ha szereted az izgalmas játékokat, és szeretnél mondjuk az online foci fogadáson akár az online foci EB mérkőzésekre fogadás lehetőségével élni, oldalunk a legjobb választás! Ügyfélszolgálatunk felkészült és 0/24-ben elérhető, az oddsmestereink törekednek a legjobb odssokat kínálni, és minden meccshez legalább egy tucat piacot nyitunk! Regisztrálj még ma!