Figyelem: Sajnálattal közöljük, hogy ez a bónusz jelenleg nem elérhető. Válaszd helyette az üdvözlő bónusz ajánlatunkat: 1500 EUR + 500 ingyenes pörgetés!

Nálunk minden játékos megtalálhatja a számára leginkább megfelelő bónusz ajánlatokat. Az újonnan csatlakozó játékosainknak most különleges GGbet ingyenes pörgetések bónusz ajánlattal kedveskedünk. Ha szeretnél úgy ismerkedni a nyerőgépekkel és valódi nyereményekért pörgetni, hogy közben nem kell semmit kockáztatnod, akkor igényeld te is a bónuszt. Amikor az ingyenes nyerőgépes pörgetéseket használod fel, akkor a tétet a kaszinó állja, így neked nem kell a saját pénzedet kockáztatnod. Ettől függetlenül azonban a megszerzett nyeremények továbbra is téged illetnek. Az ingyenes pörgetésekkel nem tudod megnyerni a jackpot nyereményeket.

 

 

GGbet 10 ingyenes pörgetés a Wild Wild West nyerőgépen

Igényeld A GG bet Ingyen Pörgetések Bónuszt Akár 5 Percen Belül

A Wild Wild West nyerőgépre szóló 10 darab ingyenes pörgetést most minden újonnan regisztrált felhasználónk automatikusan megszerezheti. A bónusz megszerzéséhez mindössze regisztrálnod kell az oldalon, befizetést nem igényel. A regisztráció gyors és egyszerű. Kövesd az alábbi lépéseket:

  1. Szükséged lesz egy megerősített regisztrációval rendelkező felhasználóra. Kattints a jobb felső sarokban lévő narancssárga “regisztráció” gombra.
  2. Add meg a kért adatokat. Csakis valódi adatokat adj meg. Fontos, hogy működő email címet és mobiltelefonszámot használj.
  3. Miután ezzel végeztél, használd az email címedre érkezett linket és a mobiltelefonszámodra SMS-ben küldött kódot a regisztrációd véglegesítéséhez.
  4. Ezek után már semmit nem kell tenned. Egyszerűen csak indítsd el a Wild Wild West online slot játékot és azonnal megkapod a 10 darab GGbet befizetés nélküli ingyen pörgetések bónuszt. A bónuszt csak az első alkalommal kapod meg, amikor elindítod a játékot.

A Bónusz Feltételei

  • Az összes befizetés nélküli ingyenes pörgetések GGbet Casino bónuszra érvényesek az általános felhasználási feltételek. Csalás esetén kizárható vagy a bónuszból.
  • A bónusz felhasználásával szerezhető nyeremények összege 10,000 Ft értékhatárban van maximalizálva.
  • Az ingyenes pörgetések 100 forintos tétben megjátszott köröknek számítanak.
  • A bónusszal szerzett nyereményekre 3x wager követelmény vonatkozik, amelynek a teljesítésére 3 napod lesz.

Wild Wild West Online Nyerőgép

A Wild Wild West: The Great Train Heist egy klasszikus vadnyugati stílusú nyerőgép 5×3-as kiosztásban. A játék rendkívül magas, 96,7%-os RTP nyereménykifizetési értékkel rendelkezik és akár 500x összegű jackpotot is kínál. A mindössze 10 nyerővonalnak hála a játékmenet és a nyertes szimbólumkombinációk követése nagyon egyszerű, amely különösen ideálissá teszi ezt a slot játékot a kezdők számára. Ha a GG bet ingyen pörgetések bónusz keretében próbálod ki ezt a nyerőgépet, akkor úgy nyerhetsz valódi nyereményeket, hogy közben nem kell a pénzedet kockáztatnod. Csatlakozz te is a vadnyugati gazfickók csapatához és vegyél részt az aranyvonat kifosztásában! A játékot a híres NetEnt fejlesztőcsapat készítette.A “wild” feliratú szimbólum wild szimbólumként funkcionál, vagyis bármilyen hiányos kombinációt kiegészíthet nyertes kombinációvá. Ha sikerül egy körben 3 vagy több wild szimbólumot kipörgetned, az önmagában is nyertes kombinációt ér. A 7-es szimbólum scatter szimbólumként funkcionál. Ha sikerül 3-t vagy többet kipörgetned, akkor bónuszkörös minijáték indul. Attól függően, hogy hány darab 7-es szimbólumot pörgettél ki, 10, 20 vagy 30 jutalomkört kapsz. A jutalomkörök alatt a hagyományos wild szimbólum mellett különleges expanding és nyereményszorzós wild szimbólumok is aktívak lehetnek. Az arany széf ikon szintén bónusz szimbólumként funkcionál. Ha három megjelenik a képernyőn, akkor a jutalmad a tét ötszörösétől az ötvenszereséig terjedhet. A játékban elérhető legnagyobb nyereményt a fix, 500x értékű jackpot adja.